Halva Priset

Design uten navn

Vokalist og låtskriver, Petter Bjørklund Kristiansen, valgte å legge «Katastrofe» på hylla. Etter noen hundre millioner streams, førsteplass på Spotify og utsolgte konserter i både Norge og Sverige så var det slutt. MEN…

Savnet etter samfunnshus, konsertscener langt inn i skogen, biltreff og låvefester kom omtrent like fort som forventet. Så, da ble det nytt band da: Halva Priset. De samme gutta som har reist sammen de siste årene, men nå i en ny og felles drakt.

Her rendyrkes deres elsk for alt det som er bedre utenfor Oslo: Festene, musikken, naturen, folka, bilene, butikkene…..den lista kunne blitt lang! Gi disse gutta et festlokale så langt nord for Sinsen du kommer, så lover de å sette fyr på lokalet med drikkeviser som forhåpentligvis får deg i godt humør.

«Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, mellom to bondegårder i et skogholt i Onsøy – at jeg savner- og skal tilbake dit, tror jeg man hører ganske godt i låtene. By:Larm, selvdyrket veganermat fra Grünerløkka og månedskort på trikken blir for meget for en enkel Østfolding. Og, ja – Østfolding. Ikke noe Viken-tull. Østfold heter det» – Petter.

I juli skal Halva Priset få spille for landets beste festivalpublikum, la oss ønske dem varmt velkommen og skape tidenes fest!

Halva Priset er:
Petter Bjørklund Kristiansen – Vokal og låtskriver.
Emil Haglund – Gitar og vokal
Hans Marius Indahl – Trommer
Lars Støvland – Trekkspill og piano
Andreas Nordanger – DJ

Oppdag mer om artisten her