Becca

Vinstra - nettside

Etter noen rolige år er Becca endelig tilbake med nye låter, og klar for nye liveopptredener i Norge. Etter debuten i 2012 med «Såmmår i bøgda» ble Becca omtalt som Norges nye countryprinsesse, med sin særegne stemme og fengende låter med høy allsangfaktor. Publikum og presse applauderte artisten som fremfører låtene med sin særegne trønderdialekt.

Becca etablerte seg raskt i toppen av norsk country, og med bidrag på produsentsiden av Terje Storli og Torstein Flakne er kvaliteten der godt ivaretatt. Hun skriver mesteparten av låtene selv, og med humor og et blikk for detaljer får hun med seg både publikum og lyttere. Tekstene er preget og inspirert av følelser og selvopplevde erfaringer – noe som gjør at musikk og artist oppleves som ektefølt og autentisk.

Nå er Becca klar for å turnere igjen, og hun er klar for å ta på seg nye spillejobber i 2023.

-Jeg gleder meg enormt til å stå på scenen igjen etter noen års pause. Nå blir det full fart med både bandet og bare meg selv i tiden fremover. -Det er veldig moro å gi ut nytt materiale, samtidig som jeg vil vekke til liv mine gamle låter og hits også, forteller Becca.

I løpet av 2023 vil Becca ta spillejobber med sitt faste band Hollywood Scandal, som består av rutinerte musikere, og i tillegg opptre som duo med sin ektemann Børge Rømma fra Too Far Gone fra tid til annen. Becca er tilbake – norsk country kan bare glede seg!

Oppdag mer om artisten her